Myrthe Slootjes

Myrtheslootjesblog.nl is een blog voor iedereen die van reizen, goed eten en fotografie houdt!

Hi! Ik ben Myrthe Slootjes; fotografe, styliste, ondernemer & art-director van deze blog. Ik heb een enorme passie voor fotografie, culinair eten en reizen. Dit is geen alledaags reisblog. Ik licht mijn favoriete restaurants uit, neemt je mee op reis en deel ook graag tips over fotografie en foodstyling. Veel kijk- en leesplezier! Liefs, Myrthe

Services

Fotografie

Tijdens mijn reizen is mijn interesse voor fotografie gegroeid door kennismakingen met diverse eetculturen en lokale keukens. En zo ontstond dan ook mijn passie; het fotograferen van restaurants en interieur.

Styling

Naast fotografe ben ik ook styliste en weet ik niet alleen een technisch goede foto te maken maar ook een smaakvolle. Met die foto vertel ik graag een verhaal, breng ik een gevoel over of probeer ik de interactie aan te gaan met de doelgroep.

Content Creatie

Digitaal of print? Ik maak graag smaakvolle content dat breed ingezet kan worden. Denk aan beeld voor publicaties, campagnes, (kook)boeken, websites, social media en meer. Met mijn Fashion & Branding (AMFI) achtergrond zet ik het totaal plaatje neer voor jouw merk of bedrijf.

Volg mij op Instagram

Contact

Samen iets moois creëren?
Ik help je graag bij het maken van digitale- en print content. Mail mij op hallo@myrtheslootjes.nl.