Den Haag

Café Franklin – café

By 6 augustus 2018 No Comments

Dit café is een favoriete stek van zowel de Hagenaren als toeristen. Op het bruisende kruispunt van het Valkenbosplein zit het gezellige Café Franklin. Om even de diversiteit in gerechten aan te geven, hier kan je genieten van een smakelijke ceviche tot aan heerlijk gerookte spareribs met BBQ saus. Naast deze gerechten hebben zij ook een ruime keuze uit andere klassiekers, healthy salades en vegetarische gerechten. Voor ieder wat wils dus!

Den Haag
Den Haag

Ambachtelijk bier

Naast goed eten wil je natuurlijk ook een bijpassend drankje. Voor de bierliefhebbers onder ons (en voor wie Franklin nog niet zo bekend is), dit is jouw nieuwe favoriete hotspot! Ze hebben namelijk een ruim assortiment in speciaalbieren. Verschillende biercursussen worden hier gevolgd door het personeel, dus laat het niet na om om advies te vragen wanneer je het zelf even niet weet of iets nieuws wilt proberen. Daarbij gaat bier natuurlijk perfect met een borrelhap, en jouw avond gaat sowieso goed van start met hun flammkuchen, kaasplank of charcuterie. Naast de bieren vallen ook hun cocktails, wijnen en non-alcoholische dranken in de smaak.

Den Haag

Haagse hotspot

Frankin is een hotspot met klasse, kwaliteit en zonder poespas. Dit proef je maar zie je ook terug in het interieur, exterieur en de attente service. Het is namelijk geen gewoon bruin (bier) café. Nee, het is een café waar veel zorg en aandacht in zit, met oog voor detail. In de zomer kan je hier heerlijk vertoeven, want vanaf 16.00 uur schijnt de zon vol op het terras. Palmbomen en een klimmop nemen je weer even terug naar je favoriete vakantiebestemming, en ook voor de mindere zonnige dagen is binnen zitten geen straf. De sfeer zit ‘m in de houten meubels, mooie borden, een plantje op elke tafel. En vergeet natuurlijk niet de bar met een prachtig wandmeubel met hierin diverse soorten dranken en glazen. Uiteindelijk moet je natuurlijk zelf de sfeer maken, maar in deze zaak gaat dat vanzelf. Gegarandeerd dat je de hele avond hier blijft hangen.

Den Haag

Adres

Valkenbosplein 24, 2563 CC Den Haag

myrtheslootjesblog

myrtheslootjesblog

Myrthe, fotografe & art-director van deze blog heeft een enorme passie voor fotografie, culinair eten en reizen. Myrtheslootjesblog.nl is geen alledaagse reisblog. Ze licht haar favoriete restaurants uit, neemt je mee op reis en deelt ook graag haar tips over fotografie en foodstyling.

Leave a Reply