Madrid

Celso y Manolo – bistro

Wanneer je in Madrid aan een local vraagt naar zijn favoriete tapas restaurant, noemt hij zeer waarschijnlijk Celso y Manolo. En ondanks zelf verschillende tapas te hebben geproefd, snap ik wel dat dit restaurant ‘die stempel’ krijgt.

Celso y Manolo is stijlvol ingericht. De combinatie van een vintage jaren ’50 vloer en het moderne interieur laten je direct thuis voelen in dit Spaanse restaurant. Een plaatsje aan de bar geeft een uitzicht op een divers aanbod aan verse ingrediënten (met de grootste tomaten die ik ooit heb gezien) en de chef die de tapas bereid. Alles lijkt heel gestructureerd te gaan, waarbij nieuwe tapas op een rápido tempo worden uitgeserveerd. In de trant van ‘dat ziet er tasty uit, dat wil ik ook wel proberen’ bestel je gewoon zonder na te denken nog meer tapas. De keuze kan eigenlijk ook niet verkeerd gaan, want alles is werkelijk om je vingers bij af te likken.

Adres

Calle Libertad, 1, 28004 Madrid, Spanje

myrtheslootjesblog

myrtheslootjesblog

Myrthe, fotografe & art-director van deze blog heeft een enorme passie voor fotografie, culinair eten en reizen. Myrtheslootjesblog.nl is geen alledaagse reisblog. Ze licht haar favoriete restaurants uit, neemt je mee op reis en deelt ook graag haar tips over fotografie en foodstyling.

Leave a Reply