Den Haag

Walter Benedict – bistro

Walter Benedict Den Haag

De Denneweg, een voormalige antiekstraat in Den Haag, is inmiddels uitgegroeid tot een bruisende lifestyle straat met allerlei leuke shopjes en eettentjes. En wanneer je opzoek bent naar een Frans/Amerikaanse bistro en een hoge dosis gezelligheid? Dan is Walter Benedict echt een hotspot voor jou!

De famous eggsbenedict en meer..

In deze bistro kan je ontzettend lekker eten met een bijpassend drankje. Zo is er keuze uit diverse vers geperste sapjes, maar ook fijne wijnen en speciaal biertjes. Ook de koffielovers onder ons worden niet vergeten, een klein Haags bakkie komt hier gelukkig niet voor. Er zit passie in deze zaak, voel en proef je. Fijne kwaliteiten komen van diverse leveranciers in en buiten Den Haag. Denk aan Ed Boele, Lindenhoff en Slagerij van den Broek.

Walter is 7 dagen per week open voor ontbijt, lunch, brunch en diner. De kaart varieert per seizoen, maar klassiekers als de Eggs Benedict zijn een blijvertje. Het ongedwongen sfeertje is voor mij altijd een reden om weer terug te komen. Met de keuze uit een plekje aan de bar, een mooie tafel, terras of tuin (ja vol met mooie planten) is het altijd lekker om weer aan te schuiven.

Den Haag
Walter Benedict Den Haag
walter benedict
walter benedict
walter benedict

Adres

Denneweg 69A, 2514 CE Den Haag

myrtheslootjesblog

myrtheslootjesblog

Myrthe, fotografe & art-director van deze blog heeft een enorme passie voor fotografie, culinair eten en reizen. Myrtheslootjesblog.nl is geen alledaagse reisblog. Ze licht haar favoriete restaurants uit, neemt je mee op reis en deelt ook graag haar tips over fotografie en foodstyling.

Leave a Reply